бавно се задава на хоризонта, а еуфорията и празничният дух

...
 бавно се задава на хоризонта, а еуфорията и празничният дух
Коментари Харесай

13 шопинг находки с коледните пуловери, които ни носят празнично настроение

 бавно се задава на хоризонта, а еуфорията и празничният дух порастват от ден на ден. Тази година несъмнено ще бъде по-различна, само че това не би трябвало да ни стопира да се насладим на един от обичаните ни празници. Тематичните коледни са единствено един от методите, с които можем да се опитаме да освежим настроението си в това изключително време. 

В селекцията с ще откриете няколко оферти, които безспорно ще ви заразят с коледен дух. От класическия червен пуловер с бял празничен надпис и еленчета, през алтернатива в зелено с илюстрация на обичаните ни анимационни герои до по-изчистена версия в неутрални цветове. Съчетаваме ги в семпла композиция с чифт, черни боти и палто, когато излизаме. Но добре знаем, че по-скоро ще ги носим с обичания ни чеп или долнище на пижама изключително в този момент, когато прекарваме цялото си време у дома. 

За по-изискан вечерен стайлинг по-скоро бихме заложили на изчистен дизайн в алено като модела на. Отново го съчетаваме с обичания ни чифт дънки или обикновен панталон, а за повече коледно въодушевление се доверяваме на верните аксесоари и бижута, които можете да откриете на онлайн платформата.

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР